Els polítics i mitjans de comunicació oficials d’aquest país, s’omplen la boca de democràcia i Estat de Dret, però els ciutadans i ciutadanes de a peu ens preguntem ¿Democràcia i Drets per a qui?

Perquè amb el que en realitat ens trobem és que aquests privilegis només són per a una part molt minoritària de la població; els que tenen diners i poder: banquers, empresaris i mafiosos, així com els funcionaris que serveixen a aquests; com policies, militars, jutges, polítics, cures i tot aquest entramat que viu al voltant del pastís. Els qui, a més, gaudeixen d’impunitat per fer els atropellaments i barbaritats contra les persones indefenses, com els casos que podem citar entre
d’altres:

IMPUNITAT pel policia assassí de Pedro Álvarez el 15 de desembre del 92

IMPUNITAT per als responsables d’aquests cossos per permetre que un assassí camini pel carrer i armat oficialment.

IMPUNITAT per als metges Benjamí Guix i Enrique Rubio que van acabar amb la vida del jove Artur, al que van utilitzar com a conillet d’Índies en un experiment amb Raigs Gamma.

(Veure pagina. Web. vv\vw.radiacionesmortales-isabelferragut.com)

IMPUNITAT per als jutges que protegeixen assassins i deixen en la indefensió a les víctimes.

IMPUNITAT per als polítics i les administracions per encobrir i protegir uns en prejudici dels i les .altres.

IMPUNITAT per als grups especuladors que no es tallen a l’hora d’atacar la Naturalesa o la convivència d’un veïnat al qual assetgen i fan xantatge perquè se sotmetin als seus interessos.

IMRUNITAT I FALSES PROMESES: Perquè portem 24 anys des de l’assassinat de Pedro Álvarez a mans d’un policia a l’Hospitalet de Llobregat i han passat pel govern de l’estat: Gonzalez, Aznar, Zapatero, Rajoy i actualment el President de torn.

Per la Generalitat de Catalunya: Pujol, Maragall, Montilla, Mas i Puigdemont

Ajuntament de Barcelona: Maragall, Clos, Hereu, Trias, i «Ada Colau»

Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat: Pujana, Corbacho i Núria Marín.

Tots ells polítics i els seus respectius governs, han tingut paraules cara a la galeria, manifestant la seva voluntat de fer justícia, els fets demostren que tot, fins al moment s’ha quedat en aixó: PARAULES NOMÉS PARAULES.

¡¡ÉS HORA DE FER JUSTICIA !!

¡¡LA IMPUNITAT DEL PODER, -ÉS INJUSTÍCIA PER AL POBLE !!

ON HI HA IMPUNITATS I INJUSTÍCIES, NO HI HA DEMOCRÁCIA !!

UN ANY MÉS, EL 15 DE DESEMBRE A les 11:00 h ES FARÁ UNA OFRENA FLORAL, T’ESPEREM A L’AV. DE CATALUNYA DE L’HOSPITALET (metro L1 Torrassa) PER EXIGIR JUSTÍCIA PER PEDRO ALVAREZ.

EL MATEIX DIA, A les 20:00 h T’ESPEREM A LA Pl. Universitat de Barcelona PER EXIGIR JUSTICIA PER PEDRO ÁLVAREZ, ARTURO i, …